Τρόμος στην Τουρκία απο τα F35 που καταλήγουν στην Ελλάδα!

Toυρκία: Φωτιά έχουν πάρει τα τουρκικά φόρουμ από τα σχόλια Τούρκων χρηστών του διαδικτύου αναφορικά με την αγορά από την Ελλάδα των πρώτων F-35.

Πρόκειται για έξι αεροπλάνα που θα πήγαιναν στην Τουρκία, πριν η Άγκυρα αποβληθεί από το πρόγραμμα αγοράς και κατασκευής 100 F-35.

Oι Τούρκοι φέρουν βαρέως την αγορά των… δικών τους F-35 από την Ελλάδα, μια εξέλιξη που μαζί με την αγορά των 18 γαλλικών Rafale, βάζει την Ελλάδα επικεφαλής στην κούρσα του Αιγαίου και την Ανατολικής Μεσογείου για τουλάχιστον 5 χρόνια.

Αναλυτές επισημάνουν οτι οι Έλληνες διαθέτουν ήδη 15 Rafale & οχτώ f16 viper με προοπτική να φτάσουν σε ένα χρόνο τα 24 Rafale και πάνω απο 25 Viper ….H Κυριαρχία των Αιθέρων της Ελλάδος είναι δεδομένη  Περισσότερα Άρθρα

  • Ιανός

    Αφού είναι σεισμοχτυπημένοι ειρηνόφιλοι γείτονες κι εμείς το διατυμπανίζουμε, μέρα νύχτα, ότι δεν έχουμε βλέψεις εναντίον τους… τι φοβούνται????? Μήπως όμως έχει άλλες, νεκραναστημένες φιλοδοξίες αυτοκρατορικών μεγαλείων η Τουρκοποντικομαμή και το «ιπτάμενο τείχος των φτερών» μας τους χαλάει τη «μαγιονέζα» ???… Τους αδικώ άραγε?