«Τσακάλι» η Διοικητής του Α.Τ Μουζακίου…Έστησε ενέδρα σε ζεύγος εκβιαστών

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ζευγάρι ανθρώπων της νύχτας που εκβίαζαν 43χρονη γυναίκα με «ροζ» φωτογραφίες.

Όμως, «Τσακάλι» αποδείχτηκε  η  Διοικητής του Α.Τ. Μουζακίου, έστησε ολόκληρη επιχείρηση και προσποιούμενη την εξαδέρφη του θύματος κατάφερε να βάλει στο χέρι τον 42χρονο και την 43χρονη φίλη του και να τους στείλει στη δικαιοσύνη.

Ο εφιάλτης της 43χρονης ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες, όταν ο 42χρονος άνδρας που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι παλιός γνώριμος των αρχών, σεσημασμένος για υποθέσεις της νύχτας, μαζί με την 43χρονη φίλη του που εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα, ανάγκασαν άγνωστο πως  την 43χρονη γυναίκα να τους αποστείλει τολμηρές φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου.

Κατόπιν άρχισαν να της αποσπούν μεγάλα χρηματικά ποσά εκβιάζοντας την οτι θα διαρρεύσουν τις φωτογραφίες στο Ιντερνέτ .

Το θύμα , απελπισμένη  αλλά αποφασισμένη να δώσει τέλος στον εφιάλτη, απευθύνθηκε στην διοικητή του Α.Τ Μουζακίου Καρδίτσας

Η Διοικητής του ΑΤ Αστυνόμος Κ.Π  (αριστερά στην εικόνα)… Αμέσως κινητοποίησε τόσο το ΑΤ Μουζακίου  όσο και το Τμήμα Ασφαλείας, έστησε ενέδρα καθοδηγώντας την43χρονη  στην επιχείρηση  να κανονίσει συνάντηση με το ζεύγος των εκβιαστών.

Μάλιστα, στο ραντεβού με την παθούσα μετέβη η ίδια η διοικητής του Τμήματος, προσποιουμενη την ξαδέρφη της, ενώ το σημείο είχαν περικυκλώσει από νωρίς Αστυνομικοί του Α.Τ  Μουζακίου και του Τ.Α Καρδίτσας!

Όταν εμφανίστηκαν οι δράστες και παρέλαβαν τα χρήματα, οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες, δίνοντας τέλος στη δράση τους. Σήμερα οδηγούνται  με χειροπέδες στον Εισαγγελέα Καρδίτσας