Βετεράνος του Στρατού τη γλύτωσε στο Ιράκ & στο Αφγανιστάν και πέθανε απο τον Κορωνοιό στο Οχάιο!

Ο Ρίτσαρντ Ρόουζ, 37 ετών Βετεράνος του Στρατού , από το Πορτ Κλίντον του Οχάιο, δήλωνε σίγουρος ότι ο κορονοϊός δεν ήταν παρά μία υπερβολή των media και δεν έχανε την ευκαιρία να εκφράσει την γνώμη του στο Facebook.

Ο βετεράνος του Αμερικανικού στρατού, ήταν, επίσης, υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, έκανε κριτική στις διαδηλώσεις που ακολούθησαν τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, δημοσίευε ανέκδοτα με βιασμούς και κατηγορούσε τους Δημοκρατικούς ότι διέσπειραν ψέμματα περί πανδημίας, «για να κερδίσουν τις εκλογές.»

Ο Ρίατσαρντ Ρόουζ δεν πίστευε τα όσα μετέδιδαν τα ΜΜΕ για τον κορονοϊό, αρνείτο να φορέσει μάσκα και, μάλιστα, σε μία από τις αναρτήσεις του συνέκρινε την χρήση της με την μουσουλμανική μαντήλα.

Μία ώρα αργότερα, το αποτέλεσμα του τεστ έδειξε ότι ο Ρόουζ είχε προσβληθεί από κορονοϊό. Δύο μέρες αργότερα, την 4η Ιουλίου, ανήμερα της γιορτής για την Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, πέθανε στο σπίτι του, στο Πορτ Κλίντον του Οχάιο.

Ο Ρόουζ είχε υπηρετήσει στον Αμερικανό στρατό επί εννέα χρόνια κι είχε λάβει μέρος σε αποστολές στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν


Διάφορα Άρθρα


  • WHO DARES WINS

    Τον «εφαγαν»….