Βγαίνουν & οι Τυφώνες στον Έβρο …Περιμένουμε κάτι από την άλλη μεριά του Ποταμού;

Σύμφωνα με πληροφορίες βγαίνουν και οι Τυφώνες στον Έβρο και όχι απλά για περιπολία ,αλλά εξοπλισμένοι με Εμπειροπόλεμους Εκαμίτες , έτοιμοι να αναλάβουν δράση …Αφού κάτι περιμένουν να συμβεί στην άλλη μεριά του ποταμού !

Ηδη έχουν αναλάβει υπηρεσία 400 νέοι συνοριοφύλακες ενώ στην ίδια περιοχή θα τοποθετηθούν και άλλοι που κατάγονται απο την περιοχή γνωστές των Περασμάτων του Ποταμού !

Η ενίσχυση των περιπόλων με οκτώ… «Τυφώνες» (Typhoon). Πρόκειται για λαστιχοφόρα αυτοκίνητα βαριάς θωράκισης, δηλαδή οχήματα μάχης, με την κωδική ονομασία «Τυφώνες», πλήρως οπλισμένα για να αντιμετωπίσουν οτιδήποτε και με ικανότητα να μεταφέρουν έως και οκτώ άτομα.

Δημιουργία ειδικής μονάδας ΕΚΑΜ, υψηλών προδιαγραφών στην Ορεστιάδα. Δηλαδή εάν συμβεί κάτι δεν θα μεταφέρονται ΕΚΑΜίτες από άλλες περιοχές στα σύνορα. Αυτή η Ομάδα ΕΚΑΜ θα είναι ειδικά εκπαιδευμένη για φρούρηση των συνόρων.

Επίσης η Υποστήριξη με πολυβόλο απο την Κορυφή του Τυφώνα δίνει τεράστια πλεονέκτημα στους Άνδρες των ΕΚΑΜ που επιχειρούν στην περίμετρο που παρομοιάζει τον Φράκτη του Έβρου !

Παράλληλα θα μπορούν να προσεγγίζουν ακόμη και το πιο δύσβατο σημείο με τα ειδικά θωρακισμένα οχήματα οι άνδρες των ΕΚΑΜ !