Βόμβα Καμμένου στο Άμυνας …»Κομισάριος της ΚΝΕ ο Ρήγας και πιόνι του ο Α/ΓΕΣ Καμπάς» ( video)

Για κομματικό στρατό μίλησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, κατήγγειλε ενεργοποίηση μυστικών πρωτοκόλλων μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών
Σφοδρή επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Παναγιώτη Ρήγα, αλλά και τον αρχηγό ΓΕΣ Γεώργιο Καμπά εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Όπως είπε ο κ.Ρήγας λειτουργεί ως κομισάριος της ΚΝΕ στο υπουργείο Άμυνας, ενώ χαρακτήρισε πιόνι του τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Παράλληλα, μιλώντας στο Open, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι με τη συμφωνία των Πρεσπών ενεργοποιούνται και μυστικά πρωτόκολλα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ενώ ζητείται από εφοπλιστές να βοηθήσουν για το στρατό και το ναυτικό, από τον κρατικό προϋπολογισμό «δίνουν 198 εκατομμύρια ευρώ στα Σκόπια».

«Γίνονται επικίνδυνα πράγματα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Δεν έχει να κάνει με τον κ.Αποστολάκη, έχει υποσκελιστεί από τον Ρήγα που λειτουργεί σαν κομισάριος στο υπουργείο Άμυνας», είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και συνέχισε επιτιθέμενος στον αρχηγό ΓΕΣ, λέγοντας ότι δεν έκαναν αρχηγό τον Στεφανή, έκαναν Αρχηγοό έναν άνθρωπο με δύο εμφράγματα, που έχει στην πλάτη του και την σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Είναι ακροδεξιός. Λειτουργεί σας πιόνι του Ρήγα.

  Ο Α/ΓΕΣ Προχθές είπε ότι στο Ρούπελ πολέμησαν «ανεξαρτήτως θρησκειών», ήταν στοχευμένη δήλωση. Είναι ανίκανος, επικίνδυνος, κατευθυνόμενος».