Βράβευσε το Διοικητή της ΣΜΥ ο… Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης για την διάσωση πλημμυροπαθών!

Σε μια Σεμνή Τελετή ο  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος…Βράβευσε το Στράτευμα στο πρόσωπο του  Διοικητή της ΣΜΥ για την προσφορά του Στρατού στη Διάσωση των Πλημμυροπαθών της Περιοχής

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος Χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Μεθεόρτου Εσπερινού και τον Εγκωμίων του Αγίου Νεκταρίου, με τη συμμετοχή ευσεβούς εκκλησιάσματος στον περικαλλή Πανηγυρίζοντα ομώνυμο Ιερό Ναό των Τρικάλων.

Μετά το πέρας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου προς ευλογία και αγιασμό των πιστών με την ευκαιρία της πανηγύρεως του Αγίου Νεκταρίου.

Μετά το τέλος του Μυστηρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος βράβευσε τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Τρικάλων και Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ταξίαρχο κ. Ιωάννη-Νεκτάριο Κορέλη για την πολύπλευρη προσφορά του, αλλά και για την μέγιστη συμβολή του στην διάσωση πλημμυροπαθών αδελφών της Επαρχίας μας κατά την κακοκαιρία Daniel.

Παρόντες στην βράβευση η σύζυγός του κ. Κορέλη Μηναδό και τα τέσσερα τέκνα τους Δημήτριος, Μαρία, Μιχαήλ-Άγγελος και Κωνσταντίνος.Περισσότερα Άρθρα