Βρώμισε :Το πάνε για ΚΥΤ το Στρατόπεδο της 7ης Μ/Κ ΤΑΞ στον Προβατώνα….Τυχαία η συνάντηση του Α/ΓΕΕΘΑ με τον Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ; (φωτό)

Θέση υπέρ της δημιουργίας ΚΥΤ στον Προβατώνα στο Στρατόπεδο της 7ης Μ/Κ ΤΑΞ φαίνεται ότι σκέφτονται σοβαρά να πάρουν  και  κάποιο δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Σουφλίου… Αν είναι λένε  κλειστό κέντρο λαθρομεταναστών.

Όπως αναφέρουν μέσω διαρροών στο thraki Νεα, η περιοχή μπορεί να βγει κερδισμένη αν το ΚΥΤ λειτουργήσει στα πρότυπα του Φυλακίου, όσον αφορά σε θέσεις εργασίας και με την προϋπόθεση αυτό να είναι κλειστό κέντρο λαθρομεταναστών.

Στο μεταξύ, αυτό που τονίζουν με νόημα είναι ότι στη δεδομένη κατάσταση, εκτός των στελεχών που μένουν στα ΣΟΑ, ελάχιστοι διαμένουν στην περιοχή, με τη μεταφορά τους να γίνεται από και προς στο στρατόπεδο με λεωφορεία και αυτοκίνητα (ελάτε ένα μεσημέρι στον Προβατώνα να δείτε που κατευθύνονται τα αυτοκίνητα, αναφέρουν).

Η Ντόρα ήταν ξεκάθαρη: «δεν είστε οι μεγάλοι ειδικοί», σχολιάζουν μεταξύ άλλων όπως ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη σε επικεφαλής διαμαρτυρόμενων στο επιμελητήριο.

Εξάλλου η Ντόρα ενημέρωσε τους  διαμαρτυρόμενους οτι θα έρθουν στην περιοχή ο Α/ΓΕΕΘΑ και ο ΥΕΘΑ να τους ενημερώσουν  για τις αλλαγές …Το θέμα είναι τί δουλειά έχει ο Α/ΓΕΕΘΑ με το Μεταναστευτικό και γιατί το λέμε τώρα!!

Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, κ. Philippe Leclerc.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο ρόλο που διαδραματίζει ο ΟΗΕ στο προσφυγικό, στη συνδρομή των ΕΔ στη διαχείριση των προβλημάτων που προκύπτουν από τις αυξημένες προσφυγικές ροές.

Τι στην ευχή θέλει ο Αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, στο Γραφείο του Α/ΓΕΕΘΑ ;

Σχόλιο : Το Στρατόπεδο του Προβατώνα είναι μέσα στο χωριό και πρόκειται για εναν Στρατόπεδο με σύγχρονες εγκαταστάσεις και γιατί επιλέχθηκε αυτό και όχι κάποιο απο τα εγκαταλελειμμένα Στρατόπεδα της περιοχής ;


Διάφορα Άρθρα