Ζόρια των Τουρκόψυχων του DEB για την …Πόρτα που έφαγαν απο τον Περιφερειάρχη

Ο Περιφερειάρχης  της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Μέτιος Χρήστος , ούτε καν απάντησε στο αίτημα της προέδρου του Τουρκόψυχου κόμματος  DEB Τσιντέμ Ασάφογλου για ραντεβού. και αυτοί …Ζορίστηκαν

Ο περιφερειάρχης Μέτιος Χρήστος ούτε καν απάντησε στο αίτημα της προέδρου του DEB Τσιντέμ Ασάφογλου για ραντεβού και φαίνεται πως ενόψει των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης τα σπαθιά έχουν βγει !

Η νεοεκλεγείσα πρόεδρος του DEB Τσιντέμ Ασάφογλου μαζί με την ομάδα της συνεχίζουν τις εθιμοτυπικές επισκέψεις.

Στα πλαίσια αυτά αναφέρεται πως αν και ζήτησε ραντεβού από τον περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης, δεν της δόθηκε ούτε καν απάντηση. Μετά από αυτό, το κόμμα DEB με μια σύντομη γραπτή κριτική, εκφράζει την ενόχληση του ως εξής :

¨Το κόμμα μας αιτήθηκε να συναντήσει την υψηλότερη διοικητική αρχή, τον Γ.Γ. Αν. Μακεδονίας και Θράκης, αλλά για λόγους άγνωστους σε εμάς, το αίτημα μας παρέμεινε αναπάντητο.

Και μόνο από το ότι η περιφέρεια ούτε καν απάντησε στο αίτημα μας για ραντεβού για μια εθιμοτυπική επίσκεψη, δείχνει το πόση σημασία δίνει στην μειονότητα¨.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/15263-eyalet-bakani-metos-deb-parts-bakani-cdem-asafolunun-randevu-talebne-cevap-dah-vermed.html

Σε μετάφραση απο τα Turkikanea.gr