Αποκαλυπτικό :Μια φορά θα βγούνε τα Μιράζ 2000 και θα τελειώσουν όλα…Άσχετα τι λένε οι Τούρκοι!

Πολλά ακούγονται τελευταία για τα Τουρκικά S-400 που η Τουρκία θα αναπτύξει κατά μήκος των ακτών του Αιγαίου αν η Ελλάδα προμηθευτεί τα   F-35 απο τα αποθέματα της USAF …Απειλούν οι Τούρκοι, ενώ κάποιοι που ξέρουν να πολεμούν  χαμογελούν ειρωνικά !!

Το Ρωσικό  Α/Α  σύστημα S-400 θα καλύψει σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες της Τουρκίας θα  αποκτήσει αεροπορική Υπεροχή και θα αυξήσει την αποτρεπτική της δύναμη αναφέρουν Τούρκοι αναλυτές

Η Τουρκία συνεχίζει τις προσπάθειες για την ανάπτυξη ενός εθνικού πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς και συστήματος αεράμυνας. maxresdefault

Οι αναλυτές σημειώνουν ότι οι ρωσικοί πύραυλοι S-400 που αναμένεται να αναπτυχθούν κατά μήκος των ακτών ,ή στην Σμύρνη  θα καλύψουν σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες της Τουρκίας και θα αυξήσουν την αποτρεπτική της δύναμη.

Ο ερευνητής σε θέματα Αμυντικής Βιομηχανίας Τουράν Ογκούζ έκανε λόγο για σειρά σημαντικών συμβολών σε περίπτωση που ενεργοποιηθούν  οι πύραυλοι S-400 Triumph, πέρα από τις επιρροές που ακούγονται και επαναλαμβάνονται μέχρι σήμερα.

Αναλόγως με τον αριθμό και των συστημάτων που θα εγκατασταθούν στα  ανατολικά , η Τουρκία θα αποκτήσει για πρώτη φορά, μάλιστα σε μια μεγάλη περιοχή, την ικανότητα σύγχρονης αεράμυνας μεγάλου βεληνεκούς και υψομέτρου, ανέφερε ο Ογκούζ.

«Θα αποκτήσουμε επίσης για πρώτη φορά την ικανότητα αναχαίτισης  ακόμη και βαλλιστικών πυραύλων.

Ωστόσο σε περίπτωση που δεν καταφέρουμε να εντάξουμε το σύστημα στο νατοϊκό σύστημα ραντάρ η απόκτηση της ικανότητας αυτής φαίνεται ότι θα είναι προβληματική», είπε ο ερευνητής σε θέματα Αμυντικής Βιομηχανίας.CUq7hgVXIAA85ry.jpg_large

H εικόνα δείχνει το βεληνηκές των Ρωσικών S-400 που αναπτύχθηκαν σε περιοχή της Συρίας

Η Τουρκία θα αποκτήσει υπεροχή A2/AD (Μη Πρόσβασης/Άρνησης Περιοχής) έναντι όλων των γειτόνων στον κυριαρχικό της χώρο με την  ανάπτυξη των S-400, σημείωσε ο Ογκούζ.

«Μιλάμε για μια στρατιωτική υπεροχή που έχει επίσης πολιτικά και διπλωματικά αποτελέσματα. Για να το εξηγήσουμε με παράδειγμα, με μια συστοιχία S-400 που θα αναπτύξουμε στα σύνορα μας μπορούμε να παρακολουθήσουμε έως μέγιστο βάθος 600 χιλιομέτρων τις αεροπορικές δραστηριότητες της χώρας-στόχου και να εμπλακούμε σε εναέριους στόχους έως μέγιστο βάθος 400 χιλιομέτρων, δηλαδή να τα “κλειδώσουμε”. (Lock εννοεί ο Τούρκος Αναλυτής)

Η Ελληνική απάντηση ήρθε από αυτούς που ξέρουν να πολεμούν και μάλιστα με τρόπο αφοπλιστικό, που δεν σήκωνε παρανοήσεις …Τα Μιράζ 2000 με τα Στρατηγικά Όπλα θα βγούν μια φορά στο Αιγαίο και τότε θα τελειώσουν όλα !

Turkish frigate hit the sight of the Mirage fighter in the Aegean Sea. And this is the language that Turkey understands.It is noted that the Turkish Yavuz class frigate was chosen as the target. This is a frigate with a displacement of about 3 thousand tons, length 110 m, equipped with various types of weapons, including Harpoon missiles.