«Χάκαραν» Απόρρητα σχέδια των F-35 & για Πολεμικά Σκάφη της Αυστραλίας!

Περίπου 30 gigabytes δεδομένων που σχετίζονται με την άμυνα, που καλύπτουν αεροσκάφη F-35 πέμπτης γενιάς, καθώς και τα νεότερα πολεμικά πλοία της Αυστραλίας και τα αεροπλάνα κατασκοπείας έχουν κλαπεί από έναν μυστηριώδη  χάκερ , σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ επικαλούμενοι έναν κορυφαίο αξιωματικό στον κυβερνοχώρο.

Ο χάκερ, με το ψευδώνυμο «Alf» μετά από τον χαρακτήρα του «Home and Away» που έπαιξε ο Ray Meagher, παραβίασε τη βάση δεδομένων ενός αμυντικού εργολάβου που περιείχε 30GB αρχεία σε ορισμένα από τα πιο μυστικά και σύγχρονα στρατιωτικά προγράμματα της Δύσης, υπάλληλος της Αυστραλιανής Διεύθυνσης Σήμανσης ), Δήλωσε το κύριο πρακτορείο της κυβερνητικής υπηρεσίας πληροφοριών, χθες  Τετάρτη, σύμφωνα με το περιοδικό Sydney Morning Herald.

Η ιστορία αναφέρθηκε αρχικά από ανεξάρτητο δημοσιογράφο που ονομάζεται Stilgherrian και δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα zdnet.com .

Ο Michael Clarke, διευθυντής αντιμετώπισης συμβάντων της ASD, δήλωσε σε συνέδριο για την ασφάλεια των πληροφοριών στο Σύδνεϋ ότι οι δράστες χάκαραν σε μια μικρή εταιρεία μηχανικής αεροδιαστημικής με περίπου 50 υπαλλήλους, τον Ιούλιο του 2016.