Δύο (2) Ελληνικά F-16 εγκλώβισαν και έτρεψαν σε φυγή έξι (6)Τούρκικα μαχητικά …Που διαμαρτύρονται!

greek-f-16s-engage-turkish-f-16s-over-aegean-sea_5427_720_400Διαμαρτύρονται οι Τούρκοι Χειριστές γιατί ενώ πετάνε σε (Διεθνές εναέριο Χώρο λένε) …Ελληνικά οπλισμένα μαχητικά αφού τους πήραν στο κυνήγι τελικά τους εγκλώβισαν στα radar τους με τους Τούρκους  Χειριστές να ουρλιάζουν στον αρχιελεγκτή της Σμύρνης !

Ιστορία για γέλια και ευτυχώς που κάποιες απο αυτές βγαίνουν και στην δημοσιότητα για να γελάσει  και εμάς το χείλη μας με το πάθημα των Τούρκων !

Τι αναφέρουν όμως οι Τούρκοι : Ότι 2 ελληνικά F-16 παρενόχλησαν 6 τουρκικά F-16 που εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου…

Τα 2 ελληνικά μαχητικά F-16 παρενόχλησαν αναφέρουν  6 τουρκικά μαχητικά  που εκτελούσαν εκπαιδευτική πτήση στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου.

Τα Ελληνικά μαχητικά εγκλώβισαν στα ραντάρ τους τα τουρκικά μαχητικά για 1 λεπτό, σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων.
April 25, 2015 | BGNNews.com | Istanbul

Όμως οι Τούρκοι ξέχασαν να αναφέρουν οτι εκτός των 6 Μαχητικών εκ των οποίων τα δύο ήταν οπλισμένα ,άρα η εκπαιδευτική πτήση πάει περίπατο ,εκείνη την ημέρα 24 Απριλ του 2015 ,οι Τούρκοι είχαν στείλει και  2 Κατασκοπευτικά CN-235 που έκαναν περίπου 24 Παραβιάσεις και σαν να μην έφτανε αυτό τα Τούρκικα F-16 ενεπλάκησαν σε εμπλοκές  μέσα στο ελληνικό FIR!veteranos

Βέβαια εκείνο που δεν μας λένε οτι οι δύο οι Έλληνες χειριστές των F-16 (οι γνωστοί Τσαμουκάδες της Λήμνου ) έσπασαν τον σχηματισμό των έξι Τούρκικων μαχητικών και όταν το ζεύγος των Οπλισμένων F-16 επέστρεψε για τσαμπουκά σημειώθηκε εμπλοκή  ,τότε  τους  έβαλαν στο στόχαστρο! …Οι Τούρκοι Χειριστές την κοπάνησαν παρά τις διαμαρτυρίες του Τούρκου Αρχιελεγκή !

Αυτά για την αποκατάσταση της Αλήθειας και της Τρομάρας των Τούρκων Χειριστών και να σημειώσουμε τον αριθμό και την αναλογία των μαχητικών  2 προς 6 …Είπατε κάτι ;

Βετεράνος !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Σ