Εδώ θα τους χτυπήσουμε αν …Τολμήσει η Τουρκία να βγει σε Πόλεμο! (Χάρτης)

Αποφασισμένοι να μην αφήσουν τα Τούρκικα Πολεμικά να βγούνε στα ανοιχτά ,είναι οι Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ  που επεξεργάζονται σχέδια αντιμετώπισης των Τούρκικων Πολεμικών σκαφών μέσα στις Βάσεις τους!

Τα σχέδια των Ελληνικών Δυνάμεων έχουν βάλει στόχο σύμφωνα με τις Κινήσεις των Φονιάδων του Βυθού, να πανίσχυρα και αόρατα Υποβρύχια  τύπου 214 ,να χτυπήσουν τα Τούρκικα πριν καν προλάβουν να  απλωθούν  και πάρουν θέσεις για Ναυμαχία με τα Ελληνικά !

Ίσως να είναι από τα καλύτερα επιθετικά σχέδια των Ελληνικών Δυνάμεων που έχουν μπει μέχρι στιγμής στο τραπέζι των Επιχειρήσεων και αυτό αφήνει μια νότα αισιοδοξίας ,οτι αφήνουμε πίσω τον αμυντικό σχεδιασμό !

Η Πανωλεθρία των Τουρκικών Πολεμικών θα είναι δεδομένη αν κλείσουμε και τα Στενά ώστε να μην κατέβουν στο Αιγαίο τα Πολεμικά που είναι αγκυροβολημένα  …Λίγο ποιο πάνω και  αυτό μπορεί να γίνει απο μεγάλη απόσταση !

Τα Μιραζ της ΠΑ θα αναλάβουν τα υπόλοιπα Σκάφη που θα είναι εκτός λιμανιών με τους   «EXOSET «που φέρουν και έχουν ήδη εκτελέσει και τις ανάλογες βολές !

Το μόνο που πρέπει η Στρατιωτική Ηγεσία και ειδικά το ΓΕΣ να προσέξει την Υπερκέραση των Δυνάμεων του Έβρου μετά και την εκτέλεση της επιθετικής ενέργειας ,γιατί ο Έβρος δεν πέφτει με τίποτα !

Το έχει  διαβεβαιώσει  σε σύσκεψη χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι στα υπόγεια του Πενταγώνου ,ο τότε Α/ΓΕΣ Καταδρομέας  Τσέλιος Αθανάσιος ,  που έχει φέρει τούμπα τον Έβρο και σχεδίασε ,οργάνωσε και  εκτέλεσε την πρώτη Επιθετική Αντεπίθεση στον Έβρο ,την Νυχτερινή Αστραπή και Αποστρατεύθηκε γιατί δεν γνώριζε Εγγλέζικα ,λες και θα πολεμούσε με τα πτυχία!!

Το θέμα είναι να έχουμε την βούληση να πολεμήσουμε για ότι μας ανήκει και να μην πέσουμε στην παγίδα των διαπραγματεύσεων …Που μας οδηγούν   στο να τα «βρούμε!!»

Καιρός είναι να δείξουμε την Ισχύ μας και να μην «κοτοφέρνουμε»…Στον Αέρα η Αεροπορική μας Υπεροχή  είναι δεδομένη !!


Διάφορα Άρθρα


  • Το πρωτο χτυπημα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι συντρηπτικο.
    ΜΗΝ κανετε το λαθος και κανετε μιση δουλεια…
    ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΛΗΓΜΑ… ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…
    Ετσι θα τελειωσει η Τουρκια και δεν θα χρειαζετε να ξοδευουμε δις για την αμυνα μας…