Εκτός Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας το «Oruc Reis»…Κρίμα και ήταν και γα@ώ τους Στόχους

Πληροφορίες αναφέρουν οτι  πριν από λίγη ώρα, και συγκεκριμένα στις 19.20 το Τουρκικό πλοίο Oruc Reis  με την συνοδεία του εξήλθε της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

>Συνεχίζει δε να πλέει με ταχύτητα έχοντας βάλει  Βορειοανατολική. Υπολείπονται περίπου 22 ναυτικά μίλια για να αποχωρήσει πλήρως και από την οριοθετημένη θαλάσσια περιοχή βάσει της παράνομης NAVTEX που έχει εκδώσει για έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο!!

Αν και απ τις εικόνες  που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Τούρκοι , απεικονίζεται το Oruc Reis να συνοδεύεται από πέντε πολεμικά πλοία  1 Φρεγάτα και 4 Κορβέτες σε  κλοιό γύρω απο το Σκάφος …(Κάτι έχουν να φοβούνται οι Τούρκοι  για Σαμποτάζ στα Καλώδια )

Τρομερή  εντύπωση έχει προκαλέσει ο σχηματισμός των πέντε τουρκικών πολεμικών πλοίων που έχουν δημιουργήσει έναν κλοιό «ασφαλείας» συνοδεύοντας το ερευνητικό Oruc Reis.

Σε τακτικό  θέατρο επιχειρήσεων  όμως και με δεδομένο ότι η πλεύση του τουρκικού στολίσκου γίνεται σε ανοιχτή θάλασσα, ο σχηματισμός των πέντε τουρκικών πολεμικών πλοίων με το Oruc Reis μοιάζει με τον τέλειο στόχο.

Πρόκειται για πλου που γίνεται σε ανοικτή θάλασσα και τα έξι τουρκικά πολεμικά πλοία είναι σαν Παπιά σε λιμνούλα  που θα μπορούσαν να αποτελέσουν εύκολο στόχο, «βούτυρο στο ψωμί» των πολεμικών Σκαφών και των Μαχητικών της Πολεμικής μας Αεροπορίας!

Σχόλιο:Να είχαμε και μερικά ακόμη Μιράζ 2000 ετοιμοπόλεμα και τι στον Κόσμο


Διάφορα Άρθρα