Εμείς δεν θα υποχωρήσουμε Ποτέ …Το σύνθημα που κυριαρχεί

Τρία Σώματα μια ψυχή και το Σύνθημα είναι ένα και βροντερό : Εμείς δεν θα υποχωρήσουμε Ποτέ …Και δεν καταλαβαίνουμε ούτε από απειλές ,ούτε από «Τσαμπουκά Καυγά» …. Γιατί εμείς είμαστε εδώ γιατί και  το έχουμε και το γουστάρουμε !

Ένα Αφιέρωμα στα παιδιά που αγρυπνούν στο Βράχο ,στην Παγάνα & στο Ποτάμι ,αφιερωμένο σε αυτούς που τους δεν τους ξέρεις και δεν πρόκειται να γνωρίσεις ποτέ …Αλλά είναι εκείνοι που θα είναι πάντα εκεί σαν έρθει η ώρα !

Εσύ μπορείς να παραπονιέσαι για τα δεινά που περνά η δική σου Φαμελιά …Αυτοί όμως δεν μπορούν γιατί είναι οι ίδιοι η Φαμελιά σου ,είναι αυτό που το λένε το άπιαστο ,το όνειρο  και το συναίσθημα ! Αυτοί είναι αυτό που λέμε …Η Πατρίδα!

Τώρα που Φοβερίζουν οι Βάρβαροι και κραυγάζουν οι Φοβισμένοι,τούτη την ώρα  οι Ατρόμητοι, κοινοί θνητοί σαν και σένα ,βγάζουν όμως γλώσσα και απαντούν …Εμείς φίλε δεν θα κάνουμε ποτέ πίσω …Εμείς θα πέσουμε αν χρειαστεί εδώ ,Γιατί εμείς ανήκουμε εδώ και γιατί απλά εμείς Φυλάμε Εδώ!

Βετεράνος!

Εισόδια Θεοτόκου & Ημέρα #ΕΔ

Η🇬🇷τιμά την Υπέρμαχη Στρατηγό τις ΕΔ & τους Πεσόντες της …Αμέτρητα & νικηφόρα τα ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ & τα ΟΧΙ από την Αιωνία Ελλάδα!

Πιστοί στο:
Εἷς οἰωνός ἄριστος
ἀμύνεσθαι περί Πάτρης

Χρόνια Πολλά!
Η Παναγιά να φυλάει την🇬🇷
εσάς & τις οικογένειές σας pic.twitter.com/N82MxhqtFm