Εντοπίστηκε καμένο το Ι.Χ των Εκτελεστών της Ζακύνθου (φωτό)…»Για συμβόλαιο Θανάτου» …

Λίγες ώρες μετά την δολοφονία του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη εντοπίστηκε καμένο πίσω από το νεκροταφείο των Αμπελοκήπων το ΙΧ μάρκας Fiat Panda και χρώματος ασημί που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπιστεί μέσα σε αυτό και το καλάσνικοφ, με το οποίο οι δράστες «γάζωσαν» τον επιχειρηματία την ώρα που βρισκόταν μέσα στο γραφείο πληροφορικής και ευρωπαϊκών προγραμμάτων των αδελφών Φώτη και Νίκου Κόττη.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο οι δράστες αφού εγκατέλειψαν το ΙΧ στους Αμπελόκηπους να διέφυγαν από το νησί με σκάφος και γι’ αυτό στις έρευνες συμμετέχει και το Λιμενικό.

Από την έρευνα των αστυνομικών στο σημείο της επίθεσης, έχουν συγκεντρωθεί και εξετάζονται 25 κάλυκες, ενώ έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες παρακείμενων καταστημάτων.

Αυτή τη στιγμή, στην γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ζακύνθου, εξετάζουν το ποινικό μητρώο του επιχειρηματία και έχουν ανοίξει υποθέσεις στις οποίες είχε εμπλακεί στο παρελθόν, ενώ αξιωματικοί κάνουν λόγο για «συμβόλαιο θανάτου» κατά του 58χρονου.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη εκτεταμένη επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων αλλά και του Λιμεναρχείου Ζακύνθου για τον εντοπισμό των δραστών.