Έτσι αρχίζουν όλα …Η «Συνταγή της Τρομοκρατίας» των ΗΠΑ στα Σκόπια

Το υπουργείο Εσωτερικών της των Σκοπίων  (στο οποίο υπάγονται η αστυνομία και οι υπηρεσίες πληροφοριών) και η πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια, απηύθυναν το βράδυ προειδοποίηση περί κινδύνου τρομοκρατικής επίθεσης στη χώρα.

Νωρίτερα, το υπουργείο Εσωτερικών των Σκοπίων  ανακοίνωσε πως μια «τρομοκρατική» επίθεση που σχεδίαζαν υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους αποτράπηκε από τις αρχές.

Συγκεκριμένα οι αρχές των Σκοπίων  έλαβαν πληροφορίες περί εξτρεμιστικών στοιχείων που συνδέονται με τον ISIS, τα οποία σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση στη χώρα, και πως μετά από έρευνες που διεξήγαγε η αστυνομία «εντοπίστηκαν αντικείμενα και συσκευές που σχετίζονταν με ενδεχόμενη επίθεση».

Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται ποια αντικείμενα και συσκευές εντοπίστηκαν και σε ποιο σημείο.

New U.S. Embassy is seen during a ceremony of dedication for the new U.S. Embassy to Macedonia on the 233rd anniversary of the signing of the U.S. Declaration of Independence, in  capital Skopje, T

Αργότερα και η πρεσβεία των ΗΠΑ εξέδωσε ανακοίνωση, προειδοποιώντας για το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης και τονίζοντας ότι «τρομοκρατικές οργανώσεις και  μεμονωμένα στοιχεία που εμπνέονται από την εξτρεμιστική ιδεολογία, σκοπεύουν να επιτεθούν σε πολίτες, συμπεριλαμβανομένων πολιτών των ΗΠΑ στο εξωτερικό».

Μετά από «ανταλλαγή πληροφοριών» με τους «εταίρους» των Σκοπίων σχετικά με τα «ενδεχόμενα σχέδια και τις προθέσεις διάπραξης μιας τρομοκρατικής ενέργειας στο έδαφος» των Σκοπίων το υπουργείο Εσωτερικών ξεκίνησε μια έρευνα για να ταυτοποιήσει τους οργανωτές και τους πιθανούς δράστες, αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών.

Αστυνομικοί  των Ειδικών Δυνάμεων των Σκοπίων έκαναν έρευνες σε πολλές τοποθεσίες και κατασχέθηκαν «αντικείμενα» και «μηχανήματα» που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη διάπραξη μιας επίθεσης.

Η κυβέρνηση δεν έχει δώσει καμία άλλη διευκρίνιση για την επιχείρηση αυτή και τις προθέσεις των υπόπτων.

Σχόλιο: Έτσι αρχίζουν όλα ...Οι Αμερικανοί έβαλαν σε εφαρμογή της γνωστής Συνταγής της Τρομοκρατίας με το Καλημέρα στα Σκόπια !

Θα αρχίσει η τοποθέτηση Αμερικανικού κλιμακίου για την αντιμετώπιση της Τρομοκρατίας του ISIS στα Σκόπια …Θα εξελιχθεί σε Στρατιά Στρατιωτικών Συμβούλων και θα τερματίσει με μια νέα Μεγάλη Βάση στο έδαφος των ΣΚοπιανών ,όπου οι Αμερικανοί θα εγκαταστήσουν μια νέα Βάση Τακτικών Πυρηνικών !!

Μια σχεδιαζόμενη προβοκάτσια θα δώσει την αφορμή που θα χρειαστεί …Τα υπόλοιπα θα έρθουν απο τις υποχρεώσεις των Σκοπιανών προς την Συμμαχία