Η «Δικαίωση των Αγραμμάτων» …Πάρτα και εσύ που έφεγγες να πάω στο Σχολειό!

Το τι γίνεται στο διαδίκτυο με το Προεδρικό Διάταγμα του Πάκη που δεν τόλμησε να βγάλει άχνα στον Ν/Σ του Σύριζα για την Παιδεία , Καθηγητής Άνθρωπος να σου πετύχει δεν λέγεται …Ο Κακός χαμός χωρίς προηγούμενο γίνεται στο διαδίκτυο !

Έπεσαν τα Τείχη των εγγραμάτων , Τα τούβλα μπήκαν στη σειρά ,τσιμέντα στοιχηθείτε , η δικαίωση των Αγραμμάτων …Επιτέλους δικαιωθήκαμε: Σύλλογος αποφοίτων 3ης Δημοτικού και δεν συμμαζεύεται !

Αυτά και άλλα πολλά είναι μερικά από τα σχόλια των Χρηστών του διαδικτύου που έβαλαν φωτιά μόλις έγινε γνωστό το Νομοσχέδιο για την παιδεία που  ψηφίστηκε με Προεδρικό Διάταγμα το Αυτού Εξοχότης του Προέδρου της Δημοκρατίας !!

Σχετικές αναρτήσεις :

Σημαιοφόροι με κλήρωση, πλήγμα στους άριστους, πτυχιούχοι με δίσκο σερβιτόρου, πορεία προς την ανάπτυξη. Ελλαδιστάν, 2017», διαβάζουμε σε ένα tweet.

«Σημαιοφόροι βάσει κλήρωσης, ώστε ο κάθε τυχάρπαστος να γίνεται σημαιοφόρος και όταν μεγαλώσει, γιατί όχι, και πρωθυπουργός».
«Σημαιοφοροι με κληρωση & οχι απο αριστεια στην εποχη του Συριζα….Τα ιδεοληπτικα μαντροσκυλα του συριζα εχουν διαλυσει καθε αξια», γράφει μια άλλη ανάρτηση.