ΚΥΣΕΑ : Σήμερα κληρώνει το που θα κάτσει η «μπίλια»…Λάβετε θέσεις

Σήμερα όπως όλα δείχνουν φαίνεται να κληρώνει για το ΚΥΣΕΑ  ,αν και οι Αποφάσεις έχουν πάει στου Μαξίμου και στη Βουλή  για «έγκριση» ….Μιας και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για το που θα κάτσει η «μπίλια «!

Τα Σενάρια που ακούγονται είναι πολλά και διάφορα και σίγουρα η επιλογή θα είναι αυτή που βολεύει ,τώρα ποιους και τι πάρτε το όπως νομίζετε ,αλλά η Καθυστέρηση της Επιλογής του Α/ΓΕΕΘα μόνο θετικό δεν είναι !

Το τελευταίο σενάριο που ακούγεται είναι η επιλογή ενός απο τους τρεις Αρχηγούς που δείχνει να υπάρχει διχογνωμία ,ενώ τα Σενάρια περί μη αποστράτευσης  αρχαιοτέρων ,αν επιλεγεί νεώτερος δεν δείχνει να ευσταθούν και ευχόμαστε να μην το δούμε και αυτό !

Ο ΥΕΘΑ Αποστολάκης πρέπει αν τρέξει τις διαδικασίες όσο  ποιο γρήγορα γίνεται γιατί αυτή η κατάσταση δεν ευνοεί κανέναν ..Στο κάτω -κάτω της γραφής οη Εισήγηση στο ΚΥΣΕΑ είναι δική του,όπως άλλωστε και η ευθύνη και εδώ δεν υπάρχει πισωγύρισμα !

Γνωρίζει άπαντες το  τι καπνό φουμάρουν και πόσο και ποιοι είναι οι Ικανότεροι των Ίσων ...Η επιλογή πρέπει να γίνει με καθαρά αξιοκρατικά κριτήρια για το ποιος μπορεί να Κουμαντάρει τους  Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων ,ώστε να αποκτήσουμε και να λειτουργήσουμε επιτέλους και Διακλαδική Διοίκηση για το καλό των Επιχειρήσεων…