Με μισή Ντουζίνα Τούρκικα F-16 τα έβαλαν δυο απο τους » Κεραυνούς της 330 Μ»!

Με μισή Ντουζίνα Τούρκικα F-16 τα έβαλαν δύο  απο τους  Κααλύτερους Χειριστές των Ελληνικών F-16 που σταθμεύουν αυτήν χρονική στιιγμή στο νησί της Λήμνου και τους δίδαξαν Τακτική …Μια τακτική που δυστυχώς οι Τούρκοι την μαθαίνουν απο εμάς χωρίς να κατάρρριψη!

Οι 2 Τούρκικοι σχηματισμοί απο 4+ 2 Μαχητικά εισέβαλαν  στο FIR Αθηνών στο Βορειοανατολικό Αιγαίο με αποτέλεσμα το ΑΤΑ να απογειώσει δύο απο τους Τσαμπουκάδες της 130 ΣΜ της Λήμνου που σήμερα τυχαίνει να ήταν οι Κερααυνοί της 330 μοίρας της 111ΠΜ…Έρε γλεντια!

Οι Τούρκοι εκπαιδεύομενοι Χειριστές  πεταγαν σε σχηματισμό Τετράδας ΝΑΤΟ ,που τους προστάτευαν τα δύο Τούρκικα Μαχητικά που ήταν Οπλισμένα !

Τα Ελληνικά μαχητικά της 330 Μ με σήμα Κεραυνό στα Φτερά τους πέταγαν δίπλα τους και σε κάθε προσπάθεια Εισβολής τω Τουρκων τα αναχαίτιζαν …Στον αντίποδα είχαμε και δυο C-235 που έφυγαν όπως εμφανίστηκαν στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο!

Δείτε όμως τι σήκωσαν οι Ιπτάμενοι και το προσωπικό της Μοίρας των Κεραυνών των F-16  της 111 ΠΜ στο «TLP 2015» του ΝΑΤΟ … Τον Κεραυνό της Μοίρας ,Τον Δικέφαλο Αετό και την Ελληνική Σημαία δίπλα -δίπλα …Αυτά είναι !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 7η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :     2 (4 F-16 & 2 F-16)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     2 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :     8

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :     2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :     4

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :      4

ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :      –

ΠΕΡΙΟΧΗ               :      ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ  ΑΙΓΑΙΟ
Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.