Τι ήρθε να μας πουλήσει ο Μακρόν …Γαλλικά Όπλα στο όνομα της αλληλεγγύης της Ευρώπης ;

Πολλά και διάφορα ακούσαμε για τον Γάλλο Πρόεδρο με τις  περίεργες προτιμήσεις ,αλλά θα εμείς θα μείνουμε στην Ουσία και καλά είναι πριν αρχίζουμε να θριαμβολογούμε και να βάζουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση !

Καλό και Άριστο το Ελλάς -Γαλλία Συμμαχία  για το Χρέος μόνο ,αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι και στην περίπτωση του Σαρκοζί που μας το έπαιζε Θεσσαλονικιός κατά ένα μέρος ,έκανε δηλώσεις μόλις πήρε την επιταγή της αγοράς των Οπλικών Συστημάτων !

Τώρα μας ήρθε ο Αριστοκράτης Μακρόν μελιστάλαχτος και μας συμβούλευσε ότι πρέπει να στραφούμε πλέον στην Ευρωπαϊκή αγορά για Εξοπλισμούς και όχι στην  Μονόπλευρη  των ΗΠΑ και όλα αυτά στο Πλαίσιο  δήθεν της Αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και τρίχες κατσαρές !

Αφού δεν αξιωθήκαμε τόσα χρόνια να αναπτύξουμε δική μας αμυντική βιομηχανία καλά να πάθουμε …Θα μας δουλεύει και ο κάθε χθεσινός Πλασιέ  των Αμυντικών Συστημάτων της Χώρας του !

Ξέχασε να μας πει όμως αυτό το «Γαλλόπαιδο» της Κυρά Δασκάλας  πόσα μας χρεώνει εκβιαστικά για μια αναβάθμιση στα Μιράζ  της ΠΑ ,που έχουν πλέον αποσυρθεί  στη Χώρα του  ..Ακούστε για να πάθετε « 1δις ευρώ  θέλουν οι Γάλλοι ακατέβατα ,για να έχουμε αναβαθμισμένα μαχητικά 3ης γενιάς !!

Όσο στοιχίζει δηλαδή μια Μοίρα F-35 5ης γενιάς για αν συνεχίσει  να έχει δουλειά το εργοστάσιο των Γάλλων  πάνω στα δικά μας αποκαΐδια !

Και όλα αυτά στο όνομα της Ευρωπαϊκής Αλληλεγγύης που δεν την  είδαμε ούτε την ακούσαμε, στα Μικρασιατικά Παράλια που μας στέλνουν σωρηδόν τους λαθρομετανάστες και με την  δήθεν δημοκρατική Γαλλία σηκώνει Τείχη και να μην τους δέχεται!

Αυτά δεν πάει να τα πει στους Εγγλέζους που παράγουν δικά τους Μαχητικά αλλά εξοπλίζουν τα Αεροπλανοφόρα τους με F-35 Τελευταίας γενιάς !

 Ο Μακρόν νομίζει ότι έχει να κάνει με Άποικους της Βορείου Αφρικής …Αλήθεια δε σε ενημέρωσαν για τη σούπα των Γαλλικών Μαχητικών στο Πόλεμο της Λιβύης κύριε Πρόεδρε, ή ήσουν μικρός τότε και δεν ήξερες;