Ο Κεραυνός του Στρατηγού Φράγκου που αλλάζει τα δεδομένα : Δεν θα είμαι αδρανής στις Επόμενες Εθνικές Εκλογές ( video)

Ο «Κύβος  ερρίφθη» :O Στρατηγός Φράγκος σε μια κατάθεση ψυχής και σε ένα πρωτοφανές αυθόρμητο ξέσπασμα τα είπε όλα και τα αλλάζει όλα  ,ενώ δημιουργεί νέα  δεδομένα στην Πολιτική ζωή της Χώρας !

Δεν χαρίστηκε σε κανέναν και ειδικά στη τωρινή  Κυβέρνηση που πήρε τις εκλογές με Σημαία το Σκοπιανό και το Μεταναστευτικό ,αποκάλυψε ένα προς ένα όλα  τα μέτρα όσα μπορούσαν να γίνουν και έγιναν απο την Κυβέρνηση στο Μεταναστευτικό !

Αποκάλυψε οτι η αλλοίωση του Ελληνικού Πληθυσμού της Ελλάδος  είναι προσχεδιασμένη και ανέφερε χαρακτηριστικά οτι η δήθεν ανάπτυξη της Γεωργίας ετοιμάζεται με «φύτεμα νεαρών  Μουσουλμάνων» σε Χωριά ηλικιωμένων που θα απαιτήσουν και θα μετατρέψουν τις Εκκλησιές σε Τζαμιά ,εν καιρώ !

Αναρωτήθηκε ποιος είναι ο ρόλος της Ορθόδοξης εκκλησίας όταν μένει απαθής στους Έλληνες που δυστυχούν και τρέχει να συνδράμει όλους αυτούς που εισέρχονται λάθρα στη Πατρίδα και δεν μπορούμε να τους επιστρέψουμε ποτέ στην Τουρκία από την Ενδοχώρα !

Τα έχωσε στους Κυβερνώντες αφού όπως είπε έδωσαν και αυτοί τη διπλή ονομασία και αν είχαν Σημαία το Σκοπιανό ..Τώρα παρακαλάνε να τηρήσουν τους τύπους οι Σκοπιανοί σχολίασε

Μίλησε για προδοσία στη Κύπρο όταν κάποιοι είπαν οτι η Κύπρος είναι μακριά και την παράτησαν στην τύχη τους όταν οι Τούρκοι είχαν καταλάβει μόνο το 3/% αφού φοβήθηκαν να υπερασπιστούν τον Ελληνισμό της Κύπρο!

Προχώρησε ακόμη παραπέρα όταν αποκάλυψε οτι γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των Τούρκων που σκοτώθηκαν στην Εισβολή σε επίσκεψη του στο Τουρκικό ΓΕΕΘΑ την τελευταία ημέρα πριν εγκαταλείψει την Τουρκία !

Στο τέλος αποκάλυψε οτι δεν θα είναι Αδρανής στις Επόμενες Εθνικές εκλογές …Δείτε το στο video 45:15…Οι Απανταχού Έλληνες μετατρέπονται σε Κίνημα !!!