Η Ομάδα της Ο.Ε.Α-1 των ΚΕΑ του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ … Επιχειρεί κατά των Αλλοδαπών Πλαστογράφων (Εντυπωσιακό video

Πολυμελή σπείρα έκδοσης πλαστών εγγράφων και διαβατηρίων εξάρθρωσε χθες κλιμάκιο της Ομάδας Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά σε τρεις διαδοχικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αχαρνών, στην Πατησίων και στην Καλλιθέα.

Η  Ομάδα «ΟΕΑ 1» που επιχείρησε  και κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία Εισαγγελέα, προχώρησε στην σύλληψη 18 αλλοδαπών -17 Σύροι και ενός  Αιγύπτιου-

..Οι Συλληφθέντες συμμετείχαν στην παραγωγή πλαστών εγγράφων, αξιοποιώντας πληροφορίες των Τμημάτων Ασφαλείας τόσο του Κ. Λ. Πειραιά, όσο και του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος.

«Οι Ομάδες Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α. 1-4) ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στα Κλιμάκια Ειδικών Αποστολών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
τα οποία αποτελούν αυτοτελή τμήματα ανα την επικράτεια και εποπτεύονται επιχειρησιακά απο την αρμόδια Διεύθυνση Επιχειρήσεων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με το κεντρικό όλης της Ελλάδος αυτό του Πειραιά, το οποίο διαθέτει μία επιπλέον Εξειδικευμένη επιχειρησιακή ομάδα, την Ομάδα Ειδικών Επιχειρήσεων Πειραιά (Ο.Ε.Ε.Π./Ο.Ε.Α.1) με τεράστια επιχειρησιακή εμπειρία σε θέματα Τρομοκρατίας και εν γένει του οργανωμένου εγκλήματος.»
….Και δεν έχουν καμιά  σχέση με τη ΜΥΑ όπως κακώς αναφέρθηκε!!

Στο πραγματικά εντυπωσιακό βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πλάνα από την επιχείρηση της Ομάδας «ΟΕΑ 1».

Ομάδα Ειδικών Αποστολών  (ΟΕΑ 1)


Αναλαμβάνει την αντιμετώπιση και καταστολή σοβαρών παράνομων ενεργειών πάσης φύσεως, σε ξηρά και θάλασσα, συμπεριλαμβανομένων επεμβάσεων σε περιστατικά τρομοκρατίας ή οργανωμένου εγκλήματος.

.