Πάγωσαν οι Τούρκοι …Τύφλωσαν το Καμάρι τους το «KORAL» & Ισοπέδωσαν τους Α/Α MIM-23 HAWK

Δέος στη Τουρκία που σε καμιά περίπτωση δεν περίμενε μιας τέτοιας έντασης και χειρουργικής ακρίβειας χτύπημα στη Λιβυκή Αεροπορική Βάση που είχαν μεταφερθεί   για άμυνα ,τα  Α/Α Κατευθυνόμενων Βλημάτων «ΧΩΚ» και μάλιστα αναβαθμισμένα στη PHASE III!

Στη Βάση είχε μεταφερθεί και το Καμάρι της Τουρκικής  Βιομηχανίας ASELSAN το Σύστημα KORAL  που θα έβγαζε εκτός τα RADAR  των Ρωσικών  Μαχητικών που χρησιμοποιεί ο Στρατάρχης Χάφταρ !!

Μόνο που σύμφωνα με τα δεδομένα Αεροσκάφος Ηλεκτρονικού Πολέμου πριν την Επιδρομή  Τύφλωσε το σύστημα KORAL  και τα Μαχητικά Miraze 2000-9 και Rafale που ακολουθούσαν ισοπέδωσαν τους Α/Α MIM-23 HAWK

Το τουρκικό Κινητό Σύστημα Ηλεκτρονικού Πολέμου KORAL που κατασκευάστηκε από την ASELSAN και που μπορεί να αφήσει εκτός λειτουργίας τα ραντάρ των χωρών στόχων ,  έχει ήδη ενταχθεί στις Τουρκικές Δυνάμεις

Το σύστημα υποκλοπών και παρεμβολών Koral χρησιμοποιήθηκε ήδη από το 2018 στις επιχειρήσεις του Αφρίν κατά των Κούρδων, αλλά και για την καταγραφή των ηλεκτρονικών εκπομπών των ρωσικών και συριακών ενόπλων δυνάμεων.

Σύμφωνα με  πηγές, το σύστημα υποκλοπών και παρεμβολών Koral αποτελείται από τέσσερα οχήματα-συστήματα ηλεκτρονικής υποστήριξης και ένα σύστημα ηλεκτρονικής επίθεσης.

Το Koral αποτελείται από το υποσύστημα μέτρων ηλεκτρονικής υποστήριξης ραντάρ (Radar Electronic Support) Koral ED και το υποσύστημα ηλεκτρονικής επίθεσης/παρεμβολών ραντάρ (Radar Electronic Attack) Koral ET.


Διάφορα Άρθρα


  • ti les twra

    Το συγκεκριμένο σύστημα το φέραν και στον Έβρο, ωστόσο είπαν εμάς μας έκανε παρεμβολές