Πανικόβλητος βγήκε ο Τσίπρας και …Τάζει !

Ουδείς λέει ο σοφός λαός έχασε απο το Τάξιμο και σε έκτακτο διάγγελμα του ο Τσίπρας βγήκε να μας πεί για το κοινωνικό μέρισμα που θα μοιράσει , από το «πλεόνασμα» που έβγαλε το υπουργείο οικονομικών !

Βγήκε Χαμογελαστός ο Τσίπρας και είπε οτι θα δώσει πίσω τα κλεμμένα από τις παρακρατήσεις Υπερ των Εισφορών υγείας και εδώ να θυμηθούμε οτι  και αυτό  ένας Ταξίαρχος της Αεροπορίας Στρατού ε.α το ανακάλυψε και αυτό και  πήγε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους  να τους διαφωτίσει !!!

Βγήκε  λοιπόν ο Τσίπρας να μας μοιράσει τα Κλεμμένα όχι βέβαια μόνο από το Σύριζα αλλά απο το 2012 μέχρι το 2016 για να είμαστε και δίκαιοι!

Τα υπόλοιπο 50% των Αξιωματικών Αποστράτων και στην ενέργεια παρά τις καταδικαστικές αποφάσεις δεν τα επέστρεψε ακόμη και ούτε  προβλέπεται !

Μοιράζει δε εν δυνάμει ψηφοφόρους  αφού κατάκλεψαν μέσω φορομπηχτικής πολιτικής τους έντιμους ανθρώπους που συνεχίζουν ακόμη να πληρώνουν και τα γνωστά υποζύγια τους ,μισθωτούς και τους Συνταξιούχους !

Πληροφορίες κάνουν λόγο για Ειδικό επίδομα των Στελεχών των Ε.Δ  που κόβεται …Θα έχουμε περισσότερα νέα τις επόμενες ημέρες …Αλλά γιατί βγήκε ο Τσίπρας και μοιράζει τα κλεμμένα ;

Πανέξυπνος ο Τσίπρας μυρίστηκε μετά και την  αναπάντεχη κοσμοσυρροή των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ,που αφού είδαν και πίστεψαν τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, πήγαν και ψήφισαν την Κυριακή  και αυτήν ήταν η μεγάλη δεξαμενή που πήρε ψήφους το κόμμα  του 3% !

Πανικόβλητος λοιπόν Βγήκε να μοιράσει τα Ιμάτια του Ελληνικού Λαού που οι ίδιοι παραδέχθηκαν οτι πτώχευσαν εσκεμμένα τους νοικοκυραίους ,την μεσαία τάξη …

Αλλά ο Λαός είναι αυτός που σε ανεβάζει και αυτός που σε κατεβάζει, γιατί  όπως έλεγαν οι Αρχαίοι Ημών Πρόγονοι…Ο Ηγέτης πρέπει να έχει κατά νου γιατί  …»Ουκ Αεί Άρχει !»

Ελπίζουμε στις Συνιστώσες να υπάρχει και κάποιος που να γνωρίζει Αρχαία να εξηγήσει στο Αλαζόνα, τι ακριβώς σημαίνουν τα λόγια αυτά …

Στο Στράτευμα επικρατεί αναβρασμός από τις διαρροές για τις μειώσεις απο το 2018 με αναδρομική Ισχύ το 2017 και αν τον Τσίπρα δεν τον «πολυκόφτει» ,δεν ισχύει το ίδιο για τον έτερο Καππαδόκη ,αφού η Εκλογική του δύναμη που αντλεί είναι από το προσωπικό του Στρατεύματος και αν τα μηνύματα που παίρνουμε είναι σωστά … Τότε θα κλάψουν Μανούλες στη Κάλπη!

Ίδωμεν κύριοι