«Παρέλαση » του προέδρου της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης Μουσταφά Σεντόπ στη Θράκη μας

Άλλη μία -δήθεν προσωπική αλλά επί της ουσίας άκρως πολιτική- επίσκεψη στη Θράκη πραγματοποίησε χθες στην Κομοτηνή κορυφαίο πολιτικό στέλεχος της κυβέρνησης Ερντογάν. Ο λόγος για τον Τούρκο πρόεδρο της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης Μουσταφά Σεντόπ.

Η επίσκεψή του «κλείδωσε» τις βραδινές ώρες της Τετάρτης, με τον ίδιο να κάνει στάσεις σε Κομοτηνή και Ξάνθη στο δρόμο του προς τη Βόρεια Μακεδονία.

Μαζί του μεταξύ πολλών ήταν ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα Μπουράκ Οζουγκέργκιν, ο Τούρκος πρόξενος Κομοτηνής Μουράτ Ομέρογλου κι ο ψευτομουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ. Προηγήθηκε επίσκεψή του στην Ξάνθη, όπου συναντήθηκε με το νέο ψευτομουφτή Μουσταφά Τράμπα.

Στην Κομοτηνή επισκέφτηκε το Τουρκικό Προξενείο, την αυτοαποκαλούμενη «τουρκική» νεολαία Κομοτηνής όπου έγινε επίσημη υποδοχή του καθώς επίσης τον σύλλογο θρησκευτικών τεμενών Θράκης, μεταξύ άλλων.

Τουρκόφωνα μέσα μαζικής ενημέρωσης της περιοχής, που δεν καλύπτουν σχεδόν καμία τοπική πολιτική ή λοιπή εκδήλωση, έσπευσαν να ακολουθήσουν βήμα-βήμα τη σύντομη περιοδεία του πολιτικού.

Σχόλιο:  Μήπως το έχουμε παραξηλώσει με την ανοχή μας   με τους Τουρκαλάδες και τους αφήνουμε να κάνουν παρέλαση στη Θράκη …Λες και είναι επαρχία της Τουρκίας ;