Πρέσβης της Τουρκίας ο Γ.Γ του ΝΑΤΟ…’Άδικο είχε ο Στρατηγός Φράγκος που το είπε να το Βουλώσει; (video)

Σε μία πρωτοφανή δήλωση προχώρησε ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ερωτηθείς για την υποστήριξη της Τουρκίας προς την Χαμάς, όπου είπε πως «αυτό είναι κάτι που δεν επηρεάζει τις σχέσεις της με το ΝΑΤΟ»!

Προκαλεί πολύ μεγάλη απορία πως στην Δύση ανέχονται όλες τις προσβολές του Ρ.Τ.Ερντογάν και την εντελώς ανεξάρτητη πολιτική ατζέντα που ακολουθεί, χωρίς να έχουν την παραμικρή αντίδραση.

Mιλάμε για την χώρα στην οποία ο κυβερνητικός εταίρος του Ρ.Τ.Ερντογάν, ο Ν.Μπαχτσελί, είπε πως αν συνεχίσουν οι Ισραηλινοί την επίθεση στην Γάζα, η Τουρκία θα επέμβει στρατιωτικά!

Με βαρείς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε κατά του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ, στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης!!

Όμως ο επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ πραγματικά “εξερράγη” όταν αναφέρθηκε στον Γενς Στόλτενμπεργκ: “Ήρθε ο κύριος γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ να μας πει, δεν είναι το ίδιο.

Τι λες μωρή αδελφή που δεν είναι το ίδιο, όταν στα 17 δευτερόλεπτα που παραβιάστηκε ο εναέριος χώρος της Συρίας καταρρίψατε το Σουχόι το ρώσικο, κι εδώ 2.500 φορές κάθε χρόνο; Δεν ντράπηκες; Βούλωστο! Αν μη τι άλλο, βούλωστο! Τι δεν είναι το ίδιο;”

Σχόλιο:Τότε ακόμη και εντός της Ελλάδος κάποιοι που ακόμη και σήμερα μας λένε να τα βρούμε με την Τουρκία εντός του ΝΑΤΟ τον λοιδόρησαν …Σήμερα όμως το γύρισαν ,αφού πλέον κατάλαβαν οτι ο Γ.Γ του ΝΑΤΟ έδρασε ώς ο Πρέσβης του Ερντογάν στο ΝΑΤΟΠερισσότερα Άρθρα