Σαν καρυδότσουφλα ανατινάζουν τα Τουρκικά «cobra» οι Κούρδοι! (VIDEO)

9432973689musaldrΣαν καρυδότσουφλα ανατινάζουν τα Τουρκικά  cobra οι Κούρδοι και ο Τουρκικός Στρατός αναγκάζεται όλο και περισσότερο να χρησιμοποιεί Ελικόπτερα για τις μετακινήσεις του προσωπικού ακόμη και για αλλαγές  Φρουρών -άδειες κλπ!

Τίναξαν στον αέρα ένα ακόμη  τεθωρακισμένο όχημα οι Κούρδοι Αντάρτες …Στην  επίθεση που διοργανώθηκε από την οργάνωση του  PKK, εναντίον στρατιωτικού οχήματος στο Μους, τραυματίστηκαν 12 Στρατιωτικοί  ο ένας εκ των οποίων πολύ σοβαρά !

Έχει ξεκινήσει ευρείας κλίμακας επιχείρηση στην περιοχή με σκοπό τη σύλληψη των Ανταρτών χωρίς όμως κανένα μέχρι στιγμής αποτέλεσμα !

Εν τω μεταξύ στις επιχειρήσεις των δυνάμεων ασφαλείας στο Βιράνσεχιρ της Σανλίουρφα προφυλακίστηκαν 17 άτομα από την οργάνωση νεολαίας του  PKK. (Εδώ οι Τούρκοι όταν είναι για αμάχους είναι πρώτοι )

Σε έρευνες που έγιναν στις οικίες των υπόπτων εντοπίστηκε  σύμφωνα με το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο μεγάλος αριθμός όπλων και έγγραφα της  οργάνωσης…Αλλά οι Κούρδοι γνωρίζουν καλά απο τις προβοκάτσιες της Στρατοχωροφυλακής !