Τα βρήκαν σκούρα με τους Κούρδους οι Τούρκοι Πασάδες και το γύρισαν στα …Σίγουρα!

veteranos.grΑφού ακόμη και οι φουκαράδες οι Κούρδοι αντιδρούν και μάλιστα βομβαρδίζουν και Στρατιωτικές Βάσεις με όλμους και βάζουν και νάρκες σε Στρατιωτικές φάλαγγες, οι νέοι  Τούρκοι Πασάδες με το καλημέρα που διορίστηκαν απο το «YAS» το έπαιξαν στα σίγουρα το παιχνίδι και που αλλού στο Αιγαίο!
Σε μια χώρα που παραπαίει οικονομικά ,πολιτικά δεν στέκεται πουθενά και όσο για κυριαρχία άλλα λόγια για να αγαπιόμαστε !
Με το καλημέρα μας έδειξαν τις διαθέσεις τους οι νέοι Πασάδες των Οθωμανών και μας έστειλαν δύο σχηματισμούς απο οκτώ μαχητικά και τώρα που ήρθαν και τα Αμερικάνικα στα Σύνορα της Συρίας θα μας στείλουν περισσότερα !
Παραβάσεις και Παραβιάσεις ακόμα και εμπλοκές είχαμε σήμερα στο Αιγαίο απο Οπλισμένα μαχητικά …Και να ετοιμαζόμαστε ο Α/ΓΕΝ της Τουρκίας που παραμένει στην ηγεσία του Τούρκικου Πολεμικού Ναυτικού μας απειλεί ευθέως με κατάληψη των νησιών !
Ο Επόμενος Α/ΓΕΕΘΑ που σύμφωνα με τους «διαδρομιστές του Πενταγώνου θα προέρχεται από το Ναυτικό» σίγουρα θα ξέρει πως να αντιμετωπίσει τον Τούρκο Πασά που απειλεί να φτάσει …ένας Θεός ξέρει που !
Για να δούμε και τότε πόσα απίδια βάζει ο σάκος γιατί πολλά μας τα λένε κάποιοι ,αλλά τα πράγματα θα είναι τρομερά δύσκολα και τότε να σε δούμε κάβουρα πως περπατάς στα κάρβουνα!!
Αλήθεια ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος που χάθηκε Για …καταδύσεις είναι ;
Για την Ιστορία για μια ακόμη φορά έχουμε και τι δεν έχουμε : Παραβιάσεις την 5/8 2015
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :    2 (2 α/φ + 6 α/φ)
 
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :    2 CN-235 
 
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :     10
 
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :     2
 
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :    5 
 
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :    4
 
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :    1
 
ΠΕΡΙΟΧΗ               :  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
 
Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
 

Διάφορα Άρθρα