Τελικά ούτε και στη Ρεντίνα υψώθηκε η Τουρκική Σημαία….(φόλα η είδηση)

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγο έξω από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου στη Ρεντίνα. Τρεις άνδρες σταμάτησαν με το αυτοκίνητο τους έξω από την έδρα της Δ’ Μοίρας Καταδρομών, έβγαλαν μια τουρκική σημαία και φωτογραφήθηκαν με αυτή.

Όταν έγιναν αντιληπτοί από τη φρουρά του στρατοπέδου τράπηκαν σε φυγή….Αλλά οι Άνδρες της Φρουράς κράτησαν τον αριθμό του οχήματος!

 Νεώτερη ενημέρωση:  Σύμφωνα όμως  με νεώτερα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ του http://thestival.gr/ο συναγερμός για το άνοιγμα τουρκικής σημαίας μπροστά στο ΚΕΑΠ της Ρεντίνας ήταν εσφαλμένος.

Στρατιώτες  της Φρουράς είδαν από μακριά τρία άτομα να βγαίνουν από γειτονικό χωράφι. Αμέσως κατήγγειλαν στους ανωτέρους τους ότι είδαν τρία άτομα που φορούσαν κόκκινες μπλούζες με την ημισέληνο.

Όπως αποδείχτηκε από την έρευνα που ακολούθησε τα τρία άτομα ήταν εργάτες στο χωράφι που εθεάθησαν όμως οι μπλούζες που φορούσαν δεν είχαν την ημισέληνο.

Ο συναγερμός έληξε όταν ο ιδιοκτήτης του χωραφιού ενημέρωσε την Αστυνομία ότι τα τρία άτομα εργάζονται για τον ίδιο και ότι ποτέ δεν φόρεσαν μπλούζες που να παραπέμπουν στην τουρκική σημαία.

Το θέμα πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις όταν κάποια δήθεν Ειδικά ΜΜΕ τον έκαναν πρωτοσέλλιδο χωρίς να υπάρχει η σχετική διασταύρωση της Είδησης!

Πάλι καλά που δεν απαίτησαν εδώ και τώρα και την Παραίτηση του Α/ΓΕΣ!