Τελικά τα Ελληνικά UAV τι βλέπουν και τι αναφέρουν…Απο τα «Τα πάντα οράν»;

Ακούμε και μαθαίνουμε οτι το ΥΠΕΘΑ φιλοδοξεί να κατασκευάσει νέα Ελληνικά UAV  για να έχει εκτός των άλλων αι  τις πληροφορίες εκείνες ,που θα βοηθήσουν την Ελληνική Κυβέρνηση και την Ε.Ε για να αναχαιτίσει τις Μεταναστευτικές ροές στο Αιγαίο!

Μια απλή καταγραφή των Τηλεφώνων των ΜΚΟ  απο την ΕΥΠ που δραστηριοποιούνται στα νησιά ειδικά του Βορείου Αιγαίου θα τους έδινε όλες εκείνες τις χρήσιμες πληροφορίες που ψάχνουν  αν το ήθελαν !

Να μην ξεχνάμε ποτέ οτι ο Στόχος των Τούρκων είναι  όπως αποδεικνύεται από απόρρητα Τουρκικά Σχέδια επιθέσεως που έχουν έρθει σε γνώση των Ελληνικών Μυστικών Υπηρεσιών Είναι η νήσος Λέσβος και η νήσος Χίος!

Δεν θεωρείται στόχος το Καστελόριζο γιατί οι Τούρκοι το θεωρούν δεδομένο ,επειδή απέχει ελάχιστα απο τις Τουρκικές ακτές και μπορούν να σταλούν ανά πάσα στιγμή  Τούρκοι SAS & SAT ,αλλά και Τορπιλάκατους !

Όμως άσχετα με τα όσα λένε οι Πολιτικοί η Πολεμική Αεροπορία διαθέτει τη Μοίρα ΑΧΕΡΩΝ στην 110  Πτέρυγα Μάχης που με τα UAV  (ΜΕΑ) της σειράς (ΠΗΓΑΣΟΣ ΙΙ) μπορούν ανα πάσα στιγμή να επιχειρούν στα Όρια της Επικράτειας

Να θυμίσουμε τις πρόσφατες Πτήσεις των Μη Επανδρωμένων στις ακτές του Αιγαίου που δεν βοήθησαν και στον εντοπισμό των Λέμβων που έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό απο τις Τουρκικές Ακτές !

HellenicAirForce UAV Pegasus II 1st flight over Chios Strait after take off from JKH/LGHI Chios National Airport HAF UAV Pegasus II will operate from Chios Airport monitoring sea borders in east AegeanSea

Στις 14 Αυγούστου 2017, η Μ.ΜΕΑ/Φ μεταφέρθηκε από το Α/Απ Ακτίου στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Λάρισας και εγκαταστάθηκε στο χώρο όπου βρισκόταν η 346Μ μέχρι την αναστολή λειτουργίας της.

Η Μ.ΜΕΑ/Φ επιχειρεί από τη νέα της θέση καλύπτοντας όλο το εύρος των απαιτήσεων που προκύπτουν από την αποστολή της.

Εξάλλου η μέθοδος αποτροπή στα Όρια των Εθνικών Υδάτων δεν έπαιξε ποτέ ,αφού οι εκάστοτε Κυβερνώντες τρέμουν τις φωνές των Ευρωπαίων που έχουν κλείσει τα Σύνορά τους και οι Πολιτικοί μας κάνουν συνεχώς κωλοτούμπες στο Μεταναστευτικό !!

Τι έλεγες προεκλογικά Γεωργιάδη και ακριβώς λές σήμερα που επιχειρείς διαμοιρασμό στην Επικράτεια ;


Διάφορα Άρθρα