Θεοδωρικάκος.: Συνελήφθη ο Εμπρηστής τoυ Real Group…

Συνελήφθη στην επιχείρηση στα προσφυγικά ο δράστης του εμπρησμού στο Real Group, όπως έκανε γνωστό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρικάκος έγραψε στο Twitter: «Ακόμα μία εγκληματική πράξη εξιχνιάστηκε. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, συνελήφθη σήμερα ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της real news. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης».

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης, βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στα προσφυγικά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως η επιχείρηση διεξήχθη για τον εντοπισμό ατόμου που ανήκει στον αντιεξουσιαστικο χώρο και φέρεται εμπλεκόμενος σε εμπρησμούς οχημάτων.

Το άτομο εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια και λίγη ώρα αργότερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ότι φέρεται να είναι ο δράστης της επίθεση στο Real Group.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος που συνελήφθη κινείται στον χώρο των αντιεξουσιαστών και φέρεται εκτός από τη φωτιά στα γραφεία της Real να έχει κάνει εμπρηστικές επιθέσεις και σε αυτοκίνητα.Περισσότερα Άρθρα