Τούρκοι μισθοφόροι της «Μεραρχίας al-Hamza»…Επιχείρησαν να αρπάξουν σπίτια Σύριων …

Hasaka  : Ομάδα απο  Τούρκους μισθοφόρους της κατοχής τραυματίστηκαν σε μια εσωκομματική συμπλοκή που ξέσπασε μεταξύ τους στην πόλη Ras al-Ayn, στη βορειοδυτική ύπαιθρο της Χασάκα.

Τοπικές πηγές στην πόλη Ras al-Ayn δήλωσαν στο SANA ότι ξέσπασαν σφοδρές συγκρούσεις με ελαφριά και μεσαία πολυβόλα μεταξύ μισθοφόρων της τουρκικής κατοχής στην πόλη και οδήγησαν στον τραυματισμό ορισμένων από αυτούς.

Οι πηγές πρόσθεσαν ότι οι συγκρούσεις προκάλεσαν επίσης κατάσταση φόβου και χάους στην πόλη, εκτός από υλικές ζημιές στην περιουσία των ντόπιων και στα σπίτια τους.

Σε σχετικό πλαίσιο, τοπικές πηγές ανέφεραν ότι μια ομάδα της λεγόμενης «Μεραρχίας al-Hamza» που υποστηρίζεται από την τουρκική κατοχή επιτέθηκε σε τρεις οικογένειες κοντά στο τέμενος al-Bukhari στο κέντρο της πόλης Ras al-Ayn και κακομεταχειρίστηκε μέλη να τα αναγκάσουν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να τα παρατήσουν για να τα αρπάξουν.

Τα εγκλήματα της τουρκικής κατοχής και των μισθοφόρων της έρχονται στο πλαίσιο των μεθόδων της να πιέσει τους ντόπιους και να τους αναγκάσει να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να στεγάσουν εκεί τους Τρομοκράτες και τις οικογένειές τους και να επιβάλουν μια νέα δημογραφική πραγματικότητα που ανοίγει το δρόμο για τη διαιώνιση. την κατάληψη αυτών των περιοχών.