Τρέχουν να φέρουν την «Συμφωνία των Πρεσπών» …Πριν το Συλλαλητήριο της Μακεδονίας

Σενάρια διαδικασιών-εξπρές για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή ακόμα και πριν από την διεξαγωγή του Μεγάλου  συλλαλητηρίου για την Μακεδονία , που οργανώνεται την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα, απεργάζεται το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες  που φέρουν να λέγεται  οτι  η  Κυβέρνηση  έχει τρομάξει απο τις αναφορές που λένε ότι ο όγκος των διαδηλωτών  θα είναι  τεράστιος, πρέπει  η Συμφωνία των Πρεσπών να κατατεθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψήφου εμπιστοσύνης, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης!

Το Σενάριο αυτό λέγεται να εφαρμοστεί ότι μπορεί να συζητηθεί στην αρμόδια επιτροπή του Κοινοβουλίου την ερχόμενη Πέμπτη -σε μία συνεδρίαση- και στη συνέχεια να εισαχθεί άμεσα στην Ολομέλεια, προκειμένου να ψηφιστεί την Παρασκευή ή το Σάββατο.
Πρίν από το Μεγαλειώδες Συλλαλητήριο

Το γεγονός αυτό ίσως απαντά και στη μεθόδευση Μεγάρου Μαξίμου και Βουλής γιατί ο Βόυτσης περιόρισε τηνσυζήτηση των τριών ημερών  για την ψήφο εμπιστοσύνης σε 1 1/2 ημέρα , αντί τριών που προβλέπει ο Κανονισμός λειτουργίας του Κοινοβουλίου.