«Βρώμισε» από παντού ότι έρχονται εκλογές … «Χιλιάδες οι προσλήψεις» & στο Στράτευμα

Οι Εκλογές για όσους δεν το κατάλαβαν είναι προ των Πυλών και το νομοσχέδιο που θα φέρει χιλιάδες προσλήψεις στο Στράτευμα είναι ήδη καθ΄οδόν ,με τις διαρροές  για χαμηλή επάνδρωση των Στελεχών στις  Μονάδων,  να διαχέονται στους διαδρόμους του Πενταγώνου και στα γραφεία των δημοσιογράφων του Ειδικού Τύπου !

Μα καλά θα μου πείτε εσείς δεν είσαστε που λέτε για ελλείψεις σε προσωπικό και ειδικά στις Ειδικές Δυνάμεις που μαζί με το Λαό της Ελλάδος γέρασε και ο Στρατός ;

Οι Ανάγκες πρώτα απο όλα στο Στράτευμα είναι άμεση σε επάνδρωση Κληρωτών στο Στράτευμα και όχι σε Στελέχη …Τουλάχιστον 20 χιλιάδες κληρωτούς χρειάζεται ο Στρατός μας αλλά κανείς δεν τόλμησε να μιλήσει για αύξηση της Θητείας έστω & για 3μήνο !

Το πολιτικό κόστος θα είναι αβάσταχτο  έλεγε πρώην ΑΝΥΕΘΑ που μόλις άκουγε για αύξηση θητείας έβγαζε σπυριά και μάλιστα έλεγε οτι δεν  υπάρχει καν σαν σκέψη !

Τώρα έπεσαν όλοι να βγάλουν  το οικονομικό κόστος που θα προκύψει απο την πρόσληψη ΕΠΟΠ στο ΣτράτευμαΑν θέλουμε να είμαστε  ρεαλιστές τους μόνους που χρειάζεται ο Στρατός μας  είναι Καταδρομείς  με ηλικιακό ορίζοντα που να έχουν ήδη υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις ,αλλά και όσοι ήδη υπηρετούν με πρόταση του Διοικητού της Μονάδος ..Αλλά !

Το Αλλά είναι οτι εδώ χρειαζόμαστε «ψήφια και όχι κάτι άλλο και τα ψήφια» έρχονται μόνο με προσλήψεις γιατί έτσι είναι δομημένη η Κοινωνία μας και οι Βουλευτές χρειάζονται τον απαραίτητο αριθμό ο καθένας τους !

Ο ΥΕΘΑ Αποστολάκης είναι χρόνια στην Ηγεσία του Στρατεύματος τώρα ήρθε η ώρα να γίνουν οι προσλήψεις ; Τώρα έχουμε ανάγκη τους νέους Καταδρομείς  και όχι μόνο ,στις Ειδικές Δυνάμεις ;

Δεν γνωρίζει ο ΥΕΘΑ ότι σχεδόν το σύνολο των Ειδικών Δυνάμεων που θα επιχειρούν σε λίγο θα  χτυπάνε Σαραντάρια ;

Πώς αντιμετωπίσουν τους 25άρηδες Τούρκους με σχεδόν όλους να έχουν Πολεμική Πείρα και να έχουν εξοικειωθεί με το Θάνατο ;

Αν οι Προσλήψεις που έρχονται είναι για «ψήφια» και όχι για Επάνδρωση των Μονάδων καλύτερα να μην γίνουν …Το ανάθεμα θα πέσει στα κεφάλια μας ..Γιατί απο τις πρακτικές του παρελθόντος και τις βλακώδεις αποφάσεις των Πολιτικών φτάσαμε σε αυτά τα χάλια !

Οι Αποφάσεις της Πολιτικής Ηγεσίας τα 4 τελευταία χρόνια για προώθηση Κληρωτών σε Μονάδες του Έβρου και των νησιών δεν απέδωσαν …Μια ματιά στη Δύναμη των Μονάδων στο εσωτερικό ,θα μας κάνει να βγάλουμε αβίαστα τα Συμπεράσματά μας !

Μια επίσκεψη στα κλειστά Φυλάκια των Βορείων Συνόρων  ….Όσο άσχετος να είναι κάποιος θα καταλάβει αμέσως την Λειψανδρία που επικρατεί στις Μονάδες ….Αυτά για να μην πούμε και τίποτε χειρότερα!