Κατέφυγε σε Πυρηνικό Καταφύγιο ο Πούτιν…Ενώ στέλνει πυρηνικά στο Μέτωπο;(video)

Πηγές από το Κρεμλίνο ισχυρίζονται ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν ετοιμάζεται να λάβει αποφάσεις σχετικά με την έναρξη τακτικής πυρηνικής επίθεσης, την ώρα που βρίσκεται κρυμμένος σε καταφύγιο έξω από τη Μόσχα.

Τη Δευτέρα διέρρευσαν πληροφορίες ότι το ΝΑΤΟ προειδοποίησε τα μέλη του για πιθανή χρήση πυρηνικών όπλων από τον Βλαντίμιρ Πούτιν στα σύνορα της Ουκρανίας, σε μια κλιμάκωση που θα προκαλούσε τρόμο στη Δύση.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η προειδοποίηση αυτή έρχεται καθώς ο Πούτιν φέρεται να προετοιμάζεται να λάβει κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με την έναρξη τακτικής πυρηνικής επίθεσης, την ώρα που ο ίδιος έχει καταφύγει σε καταφύγιο πολύ μακριά έξω από τη Μόσχα.

Το Κρεμλίνο προσπαθεί να καταστήσει σαφές στους αντιπάλους του στο ΝΑΤΟ ότι είναι πρόθυμο να χρησιμοποιήσει ένα από τα τελευταία του ατού, καθώς ο ρωσικός στρατός υφίσταται τη μία ήττα μετά την άλλη στην Ουκρανία.

Ανώτερη πηγή από τον τομέα της άμυνας, ωστόσο, είπε ότι μια πιο πιθανή επίδειξη της ετοιμότητας του Πούτιν να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα θα μπορούσε να γίνει στη Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα με τους «Times».
Στο καταφύγιο του Πούτιν τα παιδιά του και η φημολογούμενη ως ερωμένη του, Αλίνα Καμπάεβα

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, ο Ρώσος πρόεδρος -ο οποίος την Παρασκευή θα γίνει 70 ετών- έχει προειδοποιήσει τα πιο στενά μέλη της οικογένειάς του, μεταξύ των οποίων και τη 40χρονη Αλίνα Καμπάεβα, για την πιθανότητα ταχείας εκκένωσης.Περισσότερα Άρθρα