Στον Αέρα τινάζεται Τούρκικο όχημα «Cobra» συνοδευτικό …Πυρομαχικών !(video)

Κούρδοι αντάρτες ανατινάζουν θωρακισμένο όχημα μεταφοράς Προσωπικού  του τουρκικού Στρατού τύπου «Cobra» έχοντας τοποθετήσει  παγίδες  στην άκρη του δρόμου  απ’ όπου περνούσε…Συνοδεύοντας όχημα με Πυρομαχικά!

Στο βίντεο που μετέδωσε το κανάλι Gerilla TV φαίνεται πως δεν μένει τίποτα όριο και οι Τούρκοι στρατιώτες τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν.

Εκείνο που διακρίνεται επίσης είναι πώς από το συγκεκριμένο σημείο έχει περάσει προηγουμένως περίπολος του τουρκικού Στρατού με  άνδρες και ειδικά εκπαιδευμένους  σκύλους προκειμένου να ανιχνεύσει αν υπάρχουν τοποθετημένα εκρηκτικά.

Κι αυτό γιατί, όπως επίσης διακρίνεται, το όχημα «Cobra»  (φωτο) που συνοδεύει  φορτηγό του Στρατού  όχημα που  προφανώς μεταφέρει όπλα και πυρομαχικά και προμήθειες για να έχει Στρατιωτική προστασία !

Η περίπολος δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό και όταν πήγε να περάσει το όχημα τότε η έκρηξη διέλυσε τα πάντα. Λαμαρίνες και ανθρώπινα μέλη εκτοξεύονται στον αέρα.

Όπως μάλιστα φαίνεται από τη λήψη του βίντεο τα εκρηκτικά έχουν τοποθετηθεί σε αγωγό ομβρίων υδάτων. Αλλά οι Ατζαμήδες δε πήραν χαμπάρι

Το περιστατικό συνέβη στις 8 Νοεμβρίου στην επαρχία Σιλόπη του νομού Σιρνάκ. Εκεί όπου οι Τούρκοι έχουν χάσει πολλού στρατιώτες και οχήματα.